Etnosoi! 2019

Etnosoi! 2019

2.-10.11.2019

 

Tervetuloa Etnosoi!hin.

Tutustu ohjelmistoon näillä sivuilla ja poikkea uudestaankin. Täydennämme ohjelmistoa syksyn aikana lisäkonsertein, luennoin ja seminaarein. Muutokset mahdollisia. 

Etnosoi!-festivaalin järjestää musiikki-instituutti Maailman musiikin keskus.

Tänä vuonna Maailman musiikin keskus juhlii 40-vuotista toimintaansa! 40 vuoden ajan Maailman musiikin keskus on tutkimustoiminnan ohella tehnyt muun muassa uraauurtavaa työtä maahanmuuttajataustaisten ja vähemmistömuusikoiden kanssa Suomessa, sekä toteuttanut lukuisia kehitysyhteistyöhankkeita eri puolilla maailmaa.

Pitkää instituutin toimintakautta nostetaan Etnosoi! 2019 ohjelmistossa teemoittain esille.

Maailman musiikin keskus on perustettu vuonna 1979 Työväenmusiikki-instituuttina. Vuonna 1991 nimi vaihdettiin Maailman musiikin keskukseksi. Etnosoi! festivaalia keskus on järjestänyt vuodesta 1988 lähtien.

www.globalmusic.fi

Laita Etnosoi! 2019 festivaalin päivämäärät kalenteriin!  2.-10.11.2019 Helsingissä on tarjolla upea musiikkikattaus värikkäitä ja koskettavia elämyksiä maailmalta. Tänä vuonna kansainväliset päävieraat ovat unkarilainen Olah-romaniperinteen upeaääninen tulkitsija Mónika Lakatos & Gipsy Voices sekä Gabacho Maroc.

Lue lisää