Polka Photos
Gabacho Maroc (MA, FR, DZ)
Farkas András
Mónika Lakatos & Gipsy Voices (HU)
Kalle Kallio
Nathan Riki Thomson & Resonator (AU, FI, BR, UK)
Raili Takolander / Wimme Saari
Koiton Laulu ja Wimme
Hasse Walli Asamaan (FI, SN, GN)
Martiina Woodson
Zäpämmät
Cuejero (ES/FI/CL)

Tervetuloa Etnosoi!hin.

Tutustu ohjelmistoon näillä sivuilla ja poikkea uudestaankin. Täydennämme ohjelmistoa syksyn aikana lisäkonsertein, luennoin ja seminaarein. Muutokset mahdollisia. 

Etnosoi!-festivaalin järjestää musiikki-instituutti Maailman musiikin keskus.

Tänä vuonna Maailman musiikin keskus juhlii 40-vuotista toimintaansa! 40 vuoden ajan Maailman musiikin keskus on tutkimustoiminnan ohella tehnyt muun muassa uraauurtavaa työtä maahanmuuttajataustaisten ja vähemmistömuusikoiden kanssa Suomessa, sekä toteuttanut lukuisia kehitysyhteistyöhankkeita eri puolilla maailmaa.

Pitkää instituutin toimintakautta nostetaan Etnosoi! 2019 ohjelmistossa teemoittain esille.

Maailman musiikin keskus on perustettu vuonna 1979 Työväenmusiikki-instituuttina. Vuonna 1991 nimi vaihdettiin Maailman musiikin keskukseksi. Etnosoi! festivaalia keskus on järjestänyt vuodesta 1988 lähtien.

www.globalmusic.fi

Suomen vanhimpiin ja merkittävimpiin maailmanmusiikin festivaaleihin kuuluva Etnosoi! tarjoaa jälleen marraskuisessa Helsingissä värikkäitä ja koskettavia elämyksiä eri puolilta maailmaa, jo 32. kerran. Tänä vuonna festivaaleilla pureudutaan muun muassa yhteiskunnallisesti vaikeisiin teemoihin kuten kiusaamiseen ja vallankäyttöön. Musiikki on osa yhteiskuntaa. Monen maahanmuuttajataustaisen tai vähemmistöartistinkin kokemaa yhteiskunnallista syrjintää ja ulkopuolisuuden tunnetta avataan Etnosoi!-festivaaleilla tarinateatterin ja seminaarin avulla.

Lue lisää

Seuraava Etnosoi!-festivaali järjestetään 31.10.-14.11.2019
Suomen vanhimpiin ja  merkittävimpiin maailmanmusiikin festivaaleihin kuuluva Etnosoi! tarjoaa jälleen marraskuisessa Helsingissä värikkäitä ja koskettavia elämyksiä eri puolilta maailmaa, jo 32. kerran. Tänä vuonna kansainväliset päävieraat ovat unkarilainen Olah-romaniperinteen upeaääninen tulkitsija Mónika Lakatos & Gipsy Voices sekä Gabacho Maroc.

 

Lue lisää