Etnosoi! logo

Maailman eri musiikkikulttuureita esittelevä Etnosoi! näyttää suuren osan festivaalikonserteistaan striimattuna. Striimattavat konsertit näytetään ilmaiseksi ja niitä voi seurata Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi konserttisaleihin otetaan rajoitettu määrä yleisöä pääkaupunkiseudun koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden.

Lipunmyynti yleisötapahtumiin keskeytetään tässä vaiheessa ainoastaan Seaside Sounds from Finland -konsertin osalta. Lisäksi Lasten Etnosoi!n työpajat perutaan. Lipunostaneille tarjotaan rahanpalautusta, mikäli pääkaupunkiseudun koronatilanne heikkenee ja mahdolliset kokoontumisrajoitukset estävät yleisön pääsyn konserttisaleihin. 

Lue lisää

Koronaviruspandemian ja siihen liittyvien rajoituksien johdosta vuoden 2020 suunnittellusta ohjelmistosta joudutaan ulkomaisten artistien konsertteja siirtämään seuraavalle vuodelle. Englantilainen folk-laulaja ja Mercury-palkintoehdokas Sam Lee (UK), eteläisen Italian tarantellan poljentoon pohjaava ja laajasti Välimeren alueen mausteita musiikissaan tarjoava Lalala Napoli (FR) ja japanilainen erhu-artisti Kanae Nozawa (JP) esiintyvät vuoden 2021 Etnosoi!-festivaalilla. Näihin konsertteihin ostetut liput voi käyttää ensi vuoden Etnosoi!ssa, ne voi vaihtaa tämän vuoden vastaavien päivien artistien konsertteihin, tai vaihtoehtoisesti palauttaa.

Lue lisää

Maailman musiikin keskuksen Etnosoi!-festivaali on tuonut uusia tuttavuuksia, informaatiota, iloa ja elämyksiä maailman musiikkien ystäville jo vuodesta 1988. Teemme kaikkemme, ettei tämäkään syksy tekisi poikkeusta. Koronatilanne otetaan luonnollisesti hyvin vakavasti ja yhdessä vastuullisten konserttitalojen kanssa teemme kaikkemme, jotta konserttitilanne on turvallinen niin esiintyjille ja muille työntekijöille kuin yleisölle.

Lue lisää