Vietnamilainen artisti Mai Khoi vierailee Helsingissä

Vietnamilainen artisti Mai Khoi vierailee Helsingissä
Mai Khoi on vietnamilainen artisti, joka yhdistää tuotannossaan perinteistä vietnamilaista musiikkia bluesiin, souliin ja rockiin. Mai Khoi käsittelee musiikissaan ja mediassa seksuaalisuutta, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia sekä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Häntä on kritisoitu Vietnamin mediassa radikaalina pidetystä toiminnastaan taiteilijana. Vuonna 2017 Mai Khoi nimitettiin ensimmäisenä vietnamilaisena taiteilijana kongressin demokratiaa ajavaan ryhmään.
Mai Khoi vierailee Helsingissä maaliskuussa 2018. Vierailu on osa Perpetuum Mobile ry:n organisoimaa Safe Haven Helsinki -projektia. Musiikkineuvosto on yksi projektin yhteistyöjärjestöistä.

G Livelab 25.3. klo 19

Mai Khoi esiintyy G Livelabissa suomalaisten muusikkojen kanssa sunnuntaina 25. maaliskuuta. Tervetuloa!

Sakari Kukko saapuu G Livelabiin uuden Afro Chamber Trio -kokoonpanonsa kanssa. Triossa soittavat Cheich Cissokho (kora) ja Abdoulay Ndiaye (basso ja kitara), jotka molemmat ovat legendaarista Malin kuningaskunnan hovimuusikkosukua. Illan avaa vietnamilainen muusikko Mai Khoi, jonka Helsinki Experience -kokoonpanossa soittavat suomalaiset huippunimet Senni Eskelinen ja juuri Etno-Emman voittanut Maija Kauhanen. Illan lopuksi luvassa on spektaakkelimainen yhteisesiintyminen.

Lue lisää
 

Malaga Bar 16.3. klo 16


Mai Khoita voi kuulla Malaga Barin tilaisuudessa 16. maaliskuuta klo 16 alkaen. Luvassa on keskustelua ja musiikkia – tervetuloa!

Lue lisää

Mai Khoin kotisivut

Yhteistyössä:
Artists at Risk, Perpetuum Mobile ry
Helsingin kaupunki
Suomen musiikkineuvosto
Muusikkojen liitto
Suomen Kulttuurirahasto
Koneen säätiö

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Sanni Kahilainen