Sonic Poetry

Sonic PoetryKotipaikka
Äänekoski

Esittely

"Soittoni on aina improvisaatio jossa eri kulttuurien ja musiikkityylien vaikutteet kuuluvat : viulunsoitossani kuuluvat arabilaisen ja intialaisen - sekä eurooppalaisen Klezmer-musiikin vaikutteet; kantelensoitossa saan inspiraatiota niin suomalaisesta ja inkeriläisestä perinteestä kuin intialaisen musiikin resonanssirikkaasta äänestä, pianomusiikissani klassiset vaikutteet kohtaavat kelttiläistä musiikkia. En tee sävellyksiä länsimaisessa merkityksessä: musiikkini aina syntyy samassa hetkessä kuin soitan."

Esiintymisiä: Hansapiha (Toivolan Vanhan pihan keskiaikaisen kulttuurin tapahtuma, Jyväskylä, 2013), Kantelekilpailu 2013 Tampereella, Folklandia 2013, Musiikkia ja runoutta yhdistävät monitaiteelliset esitykset (Suolahtisali, Jyväskylän Kirjailijatalo) Jyväskylän Häämessut 2014.

Olga Kolari (Venäjä/Suomi): piano, viulu. alttoviulu, harppu, kantele, psalttari, cura saz, syntetisaattorit, äänityöt ja äänisuunnittelu.

Youtube
Soundcloud
Facebook
Aospalvelut.net

Teknistä tietoa

Sonic Poetry voi esiintyä akustisesti, kanteleille ja psalttareille sopisi pienempi tila, isommissakin tiloissa voi soittaa akustisesti niillä soittimilla joilla on kuuluvampi ääni (viulu, harppu, mahdollisesti saz jos soitettu plektralla).

Yhteystiedot

Olga Kolari
44170 Hietama (Äänekoski)
p. 040 05 51 142