Sininen Tuli

Sininen TuliKotipaikka
Helsinki/Tammela

Esittely

Sinisessä Tulessa kohtaavat suomalainen laulaja, viulisti ja pianisti Sanna Mansikkaniemi ja perulainen kitaristi, multi-instrumentalisti ja musikologi Camilo Pajuelo Valdez. Yhdessä he rakentavat soivan sillan Latinalaisen Amerikan ja Suomen välille tarjoten laajan kirjon erilaisia musiikkityylejä kansanmusiikista tangoon, rytmien huumasta tunteikkaaseen tunnelmointiin.

Duon innovatiivisissa soitinkokoonpanoissa ovat mukana mm. viulu, kitara, piano, urut, saha, charango, Andien huilut sekä perkussiot. Ohjelmistossa on kauniita ja koskettavia lauluja monilla eri kielillä, mm. suomeksi, espanjaksi, portugaliksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Lukuisia esiintymisiä eri ohjelmistoilla Etelä-Suomen alueella konserttisaleissa, ravintoloissa, festivaaleilla, kirkoissa, yksityistilaisuuksissa ym. Erilaisia projekteja myös muiden muusikoiden ja kuorojen kanssa.

Kuvaus ohjelmasta/ohjelmistosta:
CAMINOS DEL TANGO - TANGON TIET
Ohjelmistossa sekä vanhaa että uutta tangoa Suomesta ja Argentiinasta. Edustettuina ovat myös oudommat tangomaat kuten Italia ja Brasilia. Lisäksi tutustutaan mm. habaneraan ja muuhun tangon alkulähteiltä löytyvään musiikkin.

CALENDARIO SONORO DE LOS ANDES - ANDIEN SOIVA KALENTERI
Vuoden kiertokulkuun ja spiraalimaiseen aikakäsitykseen liittyvää musiikkia Perun vuoristoseudulta. Tanssirytmit kuten wayno, waylias ja cachua sekä hartaat hymnit johdattelevat kuulijansa keskelle Andien värikkäitä juhlia joissa kristilliset juhlapyhät ja perinteiset maanviljelysjuhlat sulautuvat toisiinsa.

MISAS CRIOLLAS - LATINALAISEN AMERIKAN KANSANMUSIIKKIMESSUT
Yhteistyöprojekti kuorojen ja lauluyhtyeiden kanssa. Sinisen Tulen lisäksi mukana myös Grupo Ondú. Ohjelmistossa useita Latinalaisen Amerikan kansanmusiikkiin pohjautuvia Misa Criolla -aiheisia messusävellyksiä.

CAMINITO ALEGRE - ILOINEN POLKU
Tarinallinen koko perheen konsertti jossa yleisökin pääsee lauluun mukaan. Ohjelmassa on lastenlauluja, piirileikkejä sekä loruja ja tarinoita Latinalaisesta Amerikasta ja Suomesta.

MUUTA
Ohjelmistossa on myös mm. naisten säveltämiä lauluja Latinalaisesta Amerikasta, kreolimusiikkia Perun rannikkoseudulta, musiikkia Brasiliasta, Venezuelasta ja Chilestä, joululauluja meiltä ja muualta sekä paljon muuta mukavaa. Ohjelmassa ”Lauluja rakkaudesta ja muista demoneista - Canciones del amor y otros demonios” Sininen Tuli esiintyy yhdessä Grupo Ondú -yhtyeen kanssa.

Sanna Mansikkaniemi - laulu, viulu, piano, harmooni, saha
Camilo Pajuelo Valdez (Peru) - kitara, charango, laulu, quena

www.sininentuli.com
www.camilopajuelo.com
Facebook

Teknistä tietoa

Sininen Tuli esiintyä joko akustisesti tai äänentoiston kautta. Tarvittaessa tuomme oman PA-laitteiston mukanamme.

Yhteystiedot

Sanna Mansikkaniemi
p. 040 51 53 254
Camilo Pajuelo Valdez
p. 041 48 67 197