Sankarihommia

Sankarihommia  

EMOn ja Resonaarin yhteiskonsertti Tapiolasalissa 7.3.2018 klo 18:30

Espoon kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2. Vapaa pääsy – ohjelma 5 €

Resonaari ja Espoon musiikkiopisto EMO yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa. Yhteistyöstä syntyi Sankarihommia-konsertti, joka kuullaan 7. maaliskuuta Espoon kulttuurikeskuksessa.

Luvassa on monipuolinen musiikkielämys, joka koostuu lastenlauluista sekä iskelmän ja rokin klassikoista. Esiintymässä ovat Espoon musiikkiopiston Kameleonttikuorot, Resonaarigroup, Riskiryhmä ja erilaisia musiikkityylejä tulkitseva Eeva Lusenius.

Tervetuloa kuulemaan! Nähdään keskiviikkona!

Kameleonttikuorot ovat Espoon musiikkiopiston ilmaisukuoroja, jotka tunnetaan värikkäistä ja iloisista esiintymisistään. Eri musiikkilajien myötä nautitaan rohkeasta ilmaisusta improvisaation, kehorytmien ja liikkeen keinoin. Kameleonttikuorot koostuvat neljästä eri-ikäisten ryhmästä, jotka esiintyvät erikseen ja yhdessä. Kuoroja johtaa Veera Voima.

Resonaarigroup – kehitysvammaisten ja erilaisten oppijoiden ammattiyhtye on kansainvälisestikin ainutlaatuinen ryhmä, joka on uudistamassa suomalaista kulttuurikenttää tuomalla kehitysvammaiset ja erilaiset oppijat tasa-arvoisina muusikkoina muiden artistien rinnalle. Resonaarigroup keikkailee ja konsertoi aktiivisesti.

Riskiryhmä on mummojen rokkibändi. Krokotiili Rock, Proud Mary, Black Magic Woman, Hetki lyö; bändin ohjelmistoon on valittu kappaleita ajalta, jolloin riskiryhmäläiset olivat nuoria. Bändin naiset aloittivat muusikon uransa seitsemänkymppisinä ja todistavat ettei iällä ole väliä, senioritkin rokkaavat!

Resonaarigroup ja Riskiryhmä harjoittelevat Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarissa, Helsingin Kulosaaressa. Yhtyeiden toiminnasta vastaavat Resonaarin johtajat Markku Kaikkonen ja Kaarlo Uusitalo.

Eeva Lusenius on laulaja, joka tulkitsee ja improvisoi erilaisia musiikkityylejä. Hän on Resonaarin musiikkikoulun oppilas ja laulaa musiikkikoulun Class Beat –bändissä. Eevan ammattitaito ja vähäeleinen esiintyminen ihastuttavat. Eevan yksi koskettavimmista esityksistä oli Mestaripiirros-duetto Anna Puun kanssa Savoy-teatterissa pari vuotta sitten.
Resonaarin 300 erityisoppilaan musiikkikoulu on vireä ja värikäs. Musiikinopetuksessa korostuu yksilöllisyys ja yhdessä tekeminen, koulussa harjoittelee jo noin 30 erilaisten oppijoiden bändiä. Resonaarissa kaikki soittaa!

EMOn 2400 oppilasta ja 107 opettajaa musisoivat 1500 tuntia viikossa ja 400 konserttia vuodessa. Vauvoista sinfonikkoihin, kanteleesta big bandiin - EMO saa Espoon soimaan!
Resonaariin hakeutuu eniten oppilaita Helsingistä, toiseksi eniten Espoosta. EMOssa ja Resonaarissa on myös yhteisiä oppilaita, joiden ideasta yhteiskonsertti syntyi.

 

Lisätietoja: 

Espoon musiikkiopisto

Heidi Heinonen, tiedotussihteeri

09-81657260

www.emo.fi