Ristorante Gustoso

Ristorante Gustoso

Kotipaikka
Helsinki

Esittely

Tervetuloa Ravintola Gustosoon, jota pitävät italialaiset veljekset Umberto ja Michelangelo. Gustoso ei ole mikään tavallinen ravintola, vaan siellä kokkiveljekset tarjoavat suupalojen sijasta kokopitkän musiikkimenún. Luvassa on korvien täydeltä italialaista musiikkia aina alkupaloista jälkiruokakahveihin.

Umberto ja Michelangelo esittävät italialaisia lauluja 1950-luvulta nykypäivään. Veljeksiltä taittuu italian kielen lisäksi myös suomi, joten osa kappaleista kuullaan suomeksi ja vieläpä veljesten itsensä uudelleen sanoittamina. Esimerkiksi Laila Kinnusen käännösiskelmänä tunnetuksi tekemä Lazzarella kertookin nyt suussasulavasta Mozzarella-juustosta.

Esityksen aikana myös ravintolan asiakkaat pääsevät osallistumaan musiikinvalmistukseen. Sillä onhan pizza parasta silloin, kun täytteet saa valita itse ja jokaisella täytteellä on oma rytminsä!

Veljekset kokkaavat laulaen ja soittaen kitaroita, viulua, lyömäsoittimia ja pasuunaa. Kun ravintolan asiakkaat ovat tehneet olonsa mukavaksi ja saaneet käsiinsä päivän menún, voi musiikki alkaa.

Esitys soveltuu koko perheelle. Esiintyjät Vili Mustalampi ja Mikko Rajala ovat tunnettuja monista yhtyeistä kuten Kuukumina, Helsinki Soundpainting Ensemble, Pomppulinnan Kreivi, Los Guaribas, Rumba - rumpujen kieli ja Los Fabulosos. Kummatkin ovat tehneet pitkään musiikkia lasten parissa esim. Konserttikeskuksen esiintyjinä sekä säestäjinä Tanssiteatteri Hurjaruuthissa.

Ristorante Gustoso on esiintynyt esim. Lasten Etnosoi! -festivaaleilla 2015, Sellon kirjastossa ja Sipoossa Lilla Villan -kulttuurikahvilassa.

Vili Mustalampi - laulu, kitara, pasuuna, cajon
Mikko Rajala - laulu, kitara, viulu

Teknistä tietoa

Ristorante Gustoso -esitys kestää n. 40 minuuttia ja se voidaan toteuttaa halutessa myös täysin akustisesti.

Yhteystiedot

Mikko Rajala
p. 041 52 92 879