Musiikinopettajia

Latinalainen Amerikka

Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry

Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry järjestää capoeira angolan sekä brasilialaisten rytmien ja tanssien opetusta Helsingissä ja muualla Suomessa. Musiikin opetuksessa keskitymme useiden afrobrasilialaisten rytmien ja laulujen opettamiseen, niitä ovat esim. samba de roda, tambor de crioula, coco, jongo. Pääopettajamme on brasilialainen José Santos, lempinimeltään Bom Cabelo. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus niin aikuisten kuin lastenkin opettamisesta sekä Brasiliassa, että Suomessa.

Luis Alberto Risso

Rumpujensoiton opetusta erilaisissa musiikkityyleissä 12 vuotiaista aikuisiin: latin, jazz, pop jne. Improvisointi ja nuotinluku ynnä muu rumpujen soittoon liittyvä. Opetuskokemusta mm konservatoriosta, Kumpulan nuorisotalolta ja Oulunkylän yhteiskoulusta.

Rumba-Akatemia

RUMBA-AKATEMIA, Suomen paras ja ainoa kuubalaisen musiikin ja tanssin opetukseen erikoistunut musiikkikoulu on tarjonnut opetusta jo yli 10 vuotta!
Rumba-Akatemia tarjoaa yksityis- ja ryhmäopetusta sekä tiiviskursseja niin lapsille kuin aikuisille.

Musiikkikoulussamme voi opiskella laulua ja perkussioita, tres-kitaraa tai muita son-musiikin soittimia sekä tanssia, jota opetetaan tiiviskursseilla.

 

Sambakoulu Império do Papagaio

Banda Reggae Papagaio järjestää kursseja liittyen afrobrasilialaiseen rytmiikkaan ja tanssiin. Kursseja on vuosien varrella pidetty 1-2 vuodessa Sambakoulu Imperio do Papagaion tiloissa.

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook