Musiikinopettajia

Eurooppa

Cinta Hermo

Flamencolaulun opetus, flamencon historia ja rytmit. Piirpaukeen pitkäaikainen jäsen sekä omaa soolouraa tehnyt Cinta Hermo on syntyperäinen andalusialainen ja tutustunut flamencoon lapsuudesta lähtien. CV

Yhteystiedot:

Cinta Hermo
p. 040 123 97 11

Helsinki Pipes and Drums

Skotlantilaisen säkkipillin, Ison Ylämaanpillin (Great Highland Bagpipe), sekä rumpujen (Snare-, Tenori-, Basso-) opetusta Helsingin alueella. Myös ylämaan tansseja.

Yhteystiedot:

www.bagpipe.fi
Helsinki Pipes and Drums

Janne Ojajärvi

Janne Ojajärvi on huuliharpun soiton opetukseen erikoistunut Musiikkipedagogi (AMK). Hän opettaa monipuolisesti huuliharpun soittoa eri ikäisille ja tasoisille soittajille pääkaupunkiseudulla. Myös ryhmätunnit ovat mahdollisia. Huuliharpun mallin ja sävellajin suhteen voit kysyä Jannelta neuvoa uuden soittimen hankintaan. Soitonopetuksen musiikkityylit ja sisältö räätälöidään oppilaan tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan.

Esimerkkejä opetettavista musiikkityyleistä: kansanmusiikki, blues, rock, pop, country, irlantilainen kansanmusiikki.
Janne opettaa tarvittaessa myös pitkähuilun (willow flute / overtone flute) soittoa.

https://janneojajarvi.wordpress.com
https://huuliharppu.fi/

Yhteystiedot:

Janne Ojajärvi
p. 050 3229570

Oláh Lajos

Unkarilainen tanssitupa. Oláh Lajos ja puolisonsa Anikó vetävät aidon unkarilaisen tanssituvan, eli opettavat ja säestävät unkarilaisia tansseja. Pariskunta opettaa myös Kodály systeemiä. Pariskunta etsii myös sopivia soittajia perustaakseen isomman yhtyeen ja lienee valmis opettamaan myös heitä.

Yhteystiedot:

Oláh Lajos
Hyllykalliontie 5 B
60510 Hyllykallio
p. 040 592 38 64

Ramón Maronier

Flamenco-kitara ja -rytmit. Mm. Sibelius-Akatemiassa opettava Ramón Maronier vetää myös yleisiä rytmityöpajoja, joissa tarkastellaan ja syvennytään rytmiikan suhteeseen ao. kulttuuriin. Ramónin oppilaat/oppilasryhmät voivat olla muusikoita tai tanssijoita, mutta hän opettaa mielellään myös amatööripohjalta musisoivia tai harrastajajatanssijoita. Toiminta-alue on koko Suomi.

Yhteystiedot:

Ramón Maronier
p. 040 760 57 98

Timo Puhakka

Kreikkalainen kansanmusiikki yleensä ja erityisesti kaupunkien rebetikan ja laikan kehitys sekä tyylit, rytmit ja moodit. Tarvittaessa perustiedot myös maaseudun dimotikasta. Puhakka on opettanut kreikkalaista musiikkia lähinnä Suomi-Kreikka -seurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Muuta opetuskokemusta runsaasti. Antaa myös oppia busukin ja baklamasin soitossa.

Yhteystiedot:

Timo Puhakka
Kuuselankatu 46 F
04440 Järvenpää
p. 040 839 22 64

Toni Jokiniitty

Toni on opettanut flamencokitaraa vuodesta 2003 mm. Tampereen flamencoyhdistyksellä.

Yhteystiedot:
World Music School Helsinki

Musiikin opetusHelsinki

WWW
Facebook

Yhteystiedot:

World Music School Helsinki