Musiikinopettajia

Eurooppa

Cinta Hermo

Flamencolaulun opetus, flamencon historia ja rytmit. Piirpaukeen pitkäaikainen jäsen sekä omaa soolouraa tehnyt Cinta Hermo on syntyperäinen andalusialainen ja tutustunut flamencoon lapsuudesta lähtien. CV

Helsinki Pipes and Drums

Skotlantilaisen säkkipillin, Ison Ylämaanpillin (Great Highland Bagpipe), sekä rumpujen (Snare-, Tenori-, Basso-) opetusta Helsingin alueella. Myös ylämaan tansseja.

Janne Ojajärvi

Huuliharpun ja pitkähuilun opetusta Pohjois-Karjalan seudulla. Sovittaessa keikkaluontoisesti myös muualla esim. Helsingissä.

Janne Ojajärvi on huuliharpun ja pitkähuilun soiton opetukseen erikoistunut Musiikkipedagogi (AMK) ja musiikin maisteri.

Hän opettaa monipuolisesti eri ikäisille ja tasoisille soittajille. Etätunnit ja ryhmätunnit mahdollisia. Soittimen mallin ja sävellajin suhteen voit kysyä Jannelta neuvoa uuden soittimen hankintaan. Soitonopetuksen musiikkityylit ja sisältö räätälöidään oppilaan tarpeiden ja mielenkiinnon mukaan. Janne opettaa tarvittaessa myös munniharpun soittoa.

Esimerkkejä opetettavista musiikkityyleistä huuliharpulla: kansanmusiikki, blues, rock, pop, country, irlantilainen kansanmusiikki.

https://janneojajarvi.com/
https://huuliharppu.fi/
https://www.overtoneflute.fi/

Javier Sanchez

Soittotunteja kontrabassolle, sähköbassolle ja nauhattomalle bassolle!

Oletko kiinnostunut sormi- ja jousitekniikoista kontrabassolla? Haluaisitko oppia tekniikoita sähköbassolla ja nauhattomalla bassolla? Metodini keskittyy harmonian ja rytmin ymmärtämiseen improvisaatiossa, säestystaitoihin ja vuorovaikutukseen yhtyesoitossa. Soittotunnit valmistavat sinua monipuoliseksi basistiksi, ja saat perusteet kansainväliselle muusikon uralle:
 
- Säestys ja soolonsoitto
- Sointujen käyttö bassolla
- Musiikin teoriaa ja harmoniaa
- Nuottien lukemista
- Kuinka valmistautua pääsykokeisiin ja koesoittoihin

Opiskelin bassonsoittoa usean vuoden ajan Yhdysvalloissa seuraavien basistien kanssa: Victor Bailey, Lincoln Goines, Oscar Stagnaro, John Pattitucci ja Victor Wooten. Tutkin maailmanmusiikin tyylejä ja käyttöä bassolla. Asiantuntemukseni on akustisessa musiikissa ja genreissä kuten jazz, flamenco sekä Etelä-Amerikan, Lähi-Idän ja Afrikan musiikki.

Tutkinnot:
- Berklee College of Music. Boston, USA (2015) Bachelor of Music
- Sibelius Akatemia / Royal Academy of Music. Suomi / Tanska (2018) Musiikin maisteri
- Metropolia Ammatikorkeakoulu. Suomi YAMK (2019) Musiikkipedagogiikan maisteri

http://www.javiersanchezperez.com/
https://youtu.be/EQRnVSW0aT4

Tarjoan 30 euroa 60 minuutin tunnilta pääkaupunkiseudulla, ja 25 euroa sekä etäopetukselta että viikoittain 45 minuutin oppitunnilta. Ota yhteyttä ja tervetuloa tunneille!

Oláh Lajos

Unkarilainen tanssitupa. Oláh Lajos ja puolisonsa Anikó vetävät aidon unkarilaisen tanssituvan, eli opettavat ja säestävät unkarilaisia tansseja. Pariskunta opettaa myös Kodály systeemiä. Pariskunta etsii myös sopivia soittajia perustaakseen isomman yhtyeen ja lienee valmis opettamaan myös heitä.

Ramón Maronier

Flamenco-kitara ja -rytmit. Mm. Sibelius-Akatemiassa opettava Ramón Maronier vetää myös yleisiä rytmityöpajoja, joissa tarkastellaan ja syvennytään rytmiikan suhteeseen ao. kulttuuriin. Ramónin oppilaat/oppilasryhmät voivat olla muusikoita tai tanssijoita, mutta hän opettaa mielellään myös amatööripohjalta musisoivia tai harrastajajatanssijoita. Toiminta-alue on koko Suomi.

Timo Puhakka

Kreikkalainen kansanmusiikki yleensä ja erityisesti kaupunkien rebetikan ja laikan kehitys sekä tyylit, rytmit ja moodit. Tarvittaessa perustiedot myös maaseudun dimotikasta. Puhakka on opettanut kreikkalaista musiikkia lähinnä Suomi-Kreikka -seurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Muuta opetuskokemusta runsaasti. Antaa myös oppia busukin ja baklamasin soitossa.

Toni Jokiniitty

Toni Jokiniitty on opettanut flamencokitaran soittoa vuodesta 2003. Hän tarjoaa opetusta sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille. Tunneilla voidaan paneutua perusasioiden lisäksi esim. flamencolaulun ja/tai -tanssin säestämiseen, flamencomusiikin säveltämiseen tai erilaisten soittotekniikoiden saloihin.Yksityisopetuksen lisäksi Toni on vetänyt kursseja esim. Tampereen flamencoyhdistyksellä sekä Musiikkikoulu Uulussa. Opetuskielet: suomi, espanja, englanti. Toimialue: sopimuksen mukaan koko Suomi.

Valeria 'Clarinetta' Conte

Valeria "Clarinetta" Conte tarjoaa yksilö- ja ryhmäopetusta kaikilla tasoilla ja kaikenikäisille. Opetusohjelma sovitaan etukäteen opiskelijan kanssa, kiinnittäen erityistä huomiota opiskelijan tavoitteisiin ja toiveisiin. Hän järjestää ajoittain Klezmerin musiikkityöpajoja ja johtaa Klezmerin tanssitapahtumia. Valeria on opiskellut klassisen klarinetin (2010, Italia) kandidaatin tutkinnon ja musiikin maisteritutkinnon maailmanmusiikista (GLOMAS 2015, Tanska). 

Valeria opettaa englannin ja italian kielellä International School of Music Finlandissa: www.ismfinland.org
www.valeriaclarinetta.com

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook