Musiikinopettajia

Balkan ja Lähi-itä

Afshin Ardalan

Klassinen persialainen kitara ja setar (persialainen soitin). Opettanut mm. Azad University of Shiraz (2006-2008), Tehran University of fine arts (2001-2004), Shiraz Culture House (2000-2006), Mahoor music School (2002-2008), Baritone Music School (2004-2008)

Anna Dantchev

Anna Dantchev on suomalais-bulgarialainen laulaja ja kouluttaja. Hän opettaa bulgarialaista lauluperinnettä niin vasta-alkajille kuin jo lauluperinteeseen hiukan tutustuneille. Kurssit voidaan räätälöidä ryhmän tarpeista riippuen. Myös yksityistunnit ovat mahdollisia. Hän on pitänyt kursseja mm. World Music School Helsingissä sekä Sibelius-Akatemiassa, ja hän johtaa omaa lauluaryhmää Musiikkikoulu Uuulussa Tampereella. 

Anna Dantchev on valmistunut musiikkitieteilijäksi Jyväskylän yliopistosta sekä globaalin musiikin maisteriksi SIbelius Akatemiasta. 
Anna on kasvanut bulgarialaiseen laulu - ja musiikkiperinteeseen kotonaan. Hän on myös opiskellut bulgarialaista laulua mm. Janka Rupkinan kanssa. 

Anna on erikoistunut bulgarialaiseen itkuvirsiperinteeseen.

Myös kurssit bulgarialaisesta musiikkiperinteestä yleisesti ovat mahdollisia.

Kurssien opetuskieli - suomi, englanti, tarvittaessa myös ruotsi ja bulgaria.

 
Atilla Kurt

Turkkilaisen musiikin perusvalmiudet (soitintuntemus, rytmituntemus, improvisointi, säveltäjät, turkkilaisen musiikin historia), turkkilaisen musiikin hahmottaminen (mikrointervallioppi, makaamit/moodit, modulaatiot), sekä instrumenttiopetus (kanun, tanbur, saz, kudüm ja bendir pääinstrumentteina).

Atilla Kurt voi antaa opetusta/workshoppeja kaikenikäisille opiskelijoille musiikkioppilaitoksissa, sekä ryhmille että yksityishenkilöille. Opetuskokonaisuuksia ja opetuksen kestoa räätälöidään aina tapauskohtaisesti oppijanoisten tarpeen mukaan, muutamasta tunnista opetussarjaan asti. Opetuskielenä ovat suomi, englanti ja turkki. Toiminta-aluena koko Suomi.

Atilla Kurt on opiskellut vierasoppilaana Istanbulin konservatoriossa. Hän on luennoinut mm. Sibelius-Akatemiassa, Oulun konservatoriossa sekä järjestänyt workshopeja vuodesta 1992 lähtien.

Helsinki International Folk Dance Club

Eri maiden kansantansseja opetetaan viikoittain, mm. erityisesti Balkanin kansojen tansseihin erikoistunut Frunza-ryhmä.

Hillel Tokazier

Oppitunti juutalaisesta musiikista musiikkiesimerkein.

Jan Peter Nyman

Arabialaiseen, turkkilaiseen ja moneen muuhunkin musiikkikulttuuriin perehtynyt Jan Peter on ammattilainen musiikinopettaja, joka voi tehdä esim. kouluja varten tapauskohtaisesti räätälöityjä opetuskokonaisuuksia.

Kari Vannemaa

Kreikkalaiseen musiikkiin, kieleen ja kulttuuriin syvällisesti paneutunut
musiikinopettaja ottaisi mielellään muutamia oppilaita jotka haluaisivat perehtyä oikeaoppiseen buzukinsoittoon tai rebetika-kitaran salaisuuksiin. Oppilailta edellytetään kunnollista instrumenttia (tarvittaessa autetaan sen hankkimisessa) ja sydämestä lähtevää innostusta kreikkalaiseen musiikkiin ja soittamisen harjoitteluun.

Marouf Majidi

Sibelius-Akatemiassa maailmanmusiikki ohjelmassa opiskellut Marouf Majidi, opettaa Iranilaista klassista musiikkia sekä kurdilaista kansanmusiikkia kaikenikäisille opiskelijoille musiikkioppilaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa ja harrastusryhmille, myös yksityistunteja.

Nefes

Nefes-yhtyeen jäsenet opettavat turkkilaisen musiikin ja kansantanssin eri tyylejä. Yhtye pitää vuosittain myös workshopeja tuleville musiikinopettajille Sibelius-Akatemiassa.

Timo Puhakka

Kreikkalainen kansanmusiikki yleensä ja erityisesti kaupunkien rebetikan ja laikan kehitys sekä tyylit, rytmit ja moodit. Tarvittaessa perustiedot myös maaseudun dimotikasta. Puhakka on opettanut kreikkalaista musiikkia lähinnä Suomi-Kreikka -seurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Muuta opetuskokemusta runsaasti. Antaa myös oppia busukin ja baklamasin soitossa.

Valeria 'Clarinetta' Conte

Valeria "Clarinetta" Conte tarjoaa yksilö- ja ryhmäopetusta kaikilla tasoilla ja kaikenikäisille. Opetusohjelma sovitaan etukäteen opiskelijan kanssa, kiinnittäen erityistä huomiota opiskelijan tavoitteisiin ja toiveisiin. Hän järjestää ajoittain Klezmerin musiikkityöpajoja ja johtaa Klezmerin tanssitapahtumia. Valeria on opiskellut klassisen klarinetin (2010, Italia) kandidaatin tutkinnon ja musiikin maisteritutkinnon maailmanmusiikista (GLOMAS 2015, Tanska). 

Valeria opettaa englannin ja italian kielellä International School of Music Finlandissa: www.ismfinland.org
www.valeriaclarinetta.com

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook