Musiikinopettajia

Aasia

Helsingin balalaikkaorkesteri

Maailman toiseksi vanhin balaikkaorkesteri kouluttaa uusia balalaikan, domran ym. soittajia. Harjoitukset Vuosaaren Vuotalossa, Helsingissä.

I Wayan Sutisna ja Sanna Karlsson-Sutisna

Balilaiset temppelitanssit ja balilainen kulttuuri. Laaja opetuskokemus mm. Kuopio tanssii ja soi -festivaalilta, Helsingin monikulttuurinen keskus Caisasta jne. Tanssien opetuksen lisäksi luentoja aiheesta ja uutuutena myös rebab ja gender -instrumenttien soitton ja rytmien opetusta. Sanna ja erityisesti tanssiteatteriin perehtynyt I Wayan opettavat myös erikseen.

Peali Mitra

Intialaisen klassisen musiikin sekä kansanmusiikin opetusta kaikenikäisille opiskelijoille musiikkioppilaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä esim. harrastusryhmissä. Peali Mitra on mm. Shankara-ryhmän laulaja. Hän antaa myös yksityistunteja.

Prem Gurung

Prem Gurung opettaa Newari-rumpumusiikkia, hän opiskelee Masters in Global music ohjelmassa Sibelius-Akatemiassa. Prem Gurungilla on kandidaatin tutkinto Kathmandu-yliopistosta Nepalissa etnomusikologiassa. "Haluan jakaa perinteistä kansanmusiikkia ja erittäin hienostuneita Newari-rumpumusiikin perinteitä, ja sen ainutlaatuisia rytmikuvioita." Hän soittaa myös Sarangi-jousisoitinta.
www.facebook.com/pregurung

Shankara

Workshoppeja intialaisesta ja nepalilaisesta musiikista ja soittimista. Niin kouluille kuin ylemmille oppilaitoksillekin.

World Music School Helsinki

Musiikin opetus · Helsinki

WWW
Facebook