I Wayan Sutisna & Sanna Karlsson Sutisna

I Wayan Sutisna & Sanna Karlsson SutisnaKotipaikka
Helsinki

Esittely

Kokoonpanon ohjelmisto koostuu balilaisista traditionaalisista temppelitansseista. Vanhan hindulaisen uskonnon ja kulttuurin säilyttäneeltä Balilta tulee Indonesian varmastikin kuuluisin perinteinen tanssitaide, jossa kaikki puvuista käsien ja silmien liikkeisiin on tarkkaan hallittua. Kokoonpanon vetohahmo Sanna Karlsson-Sutisna on kuva- ja tanssitaiteilija, joka on erikoistunut balilaiseen kulttuuriin. Hän on tuonut balilaista kulttuuria Suomeen ja esiintynyt Suomessa ja ulkomailla yhdeksänkymmentäluvulta lähtien. Sanna pitää luentoja balilaisesta rituaali- ja tanssikulttuurista ja opettaa balilaista tanssia. Sannan ja I Wayan (Janik) Sutisnan vuonna 1996 perustaman Siivet ry:n tanssiryhmän ohjelmistoon kuuluu useita erilaisia tanssiesityksiä, niin soolo- kuin ryhmäesityksiä, joista joihinkin myös yleisö voi osallistua. Lisäksi lapsille on oma esitys. Sanna on erikoistunut Balin traditionaalisiin tansseihin ja Janik erityisesti balilaiseen tanssiteatteriin. He ovat opettaneet ja esiintyneet mm. kouluissa, päiväkodeissa, festivaaleilla ja yksityisjuhlissa.

I Wayan Sutisna (Indonesia) - tanssi, naamioteatteri
Sanna Karlsson-Sutisna - tanssi, visualisointi
Pia Korhonen - musiikki

www.siivet.org

Teknistä tietoa

Esitykset vaativat äänentoistolaitteet ja cd-nauhurin taustamusiikin soittamiseen. Mielellään myös muutamia valonheittimiä esityslavalle (esim. 2 x 500 W punaisin ja lilanvärisin suotimin). Tanssit ovat sooloesityksistä ryhmäesityksiin 8-20 minuutin pituisia.

Sooloesitykset eivät välttämättä vaadi paljon tilaa (n 3m x 2m riittää). Esityksiä voi tilata räätälöidysti. Myös kokoillan esityskokonaisuuksia on tarjolla. Eri esityksiin voi tutustua tarkemmin Siivet ry:n sivuilla.

Yhteystiedot

Sanna Karlsson-Sutisna
Siivet ry
Korppaanmäentie 38 B 11
00300 Helsinki
p. +358 (0) 9 436 28 00
p. +358 (0) 41 533 52 06