KORONARAJOITUKSET JA KORONAPASSI

Etnosoi!-festivaalin käytännöt koronapassin ja muiden rajoitusten suhteen ovat konserttikohtaisia riippuen kunkin tapahtumapaikan omista käytännöistä ja paikkaa koskevista rajoituksista. Päivitämme festivaaliamme koskevat ajankohtaiset tiedot tälle sivulle.

Konserttisalit ja kirjastot (Savoy-teatteri, Malmitalo, Vuotalo, Sellosali, Oodi)
Tällä hetkellä koronarajoitukset eivät koske kirjastoja tai konserttisaleja; eli Oodissa, Savoy-teatterissa, Malmitalossa, Vuotalossa tai Sellosalissa ei ole toistaiseksi käytössä koronapassia. Maskin käyttöä suositellaan. (Päivitetty 18.10.2021)

Bistro K (Musiikkiteatteri Kapsäkki)
Musiikkiteatteri Kapsäkin yhteydessä toimiva Bistro K menee kiinni klo 22, eikä täten edellytä koronapassia asiakkailtaan. Ravintolassa on noin 70 asiakaspaikkaa, ja jokaisella tulee olla oma istumapaikka. Maskin käyttöä suositellaan. (Päivitetty 18.10.2021)

Siltanen
Koronapassi on käytössä Siltasessa, ja sen myötä baari on auki klo 03:een asti. Koronatodistuksen löydät Omakannasta. Asiakkaalla täytyy olla joko täysi koronarokotussarja, todistus negatiivisesta koronatestituloksesta viimeisen 72 tunnin ajalta tai todistus sairastetusta koronavirustaudista.
 
Valmistaudu esittämään ovella QR-koodi puhelimesta tai paperille tulostettu todistus. Puhelimen näyttö kannattaa säätää kirkkaaksi lukemisen helpottamiseksi. Koronatodistuksen lisäksi tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. (Päivitetty 18.10.2021)
 
www.kanta.fi/koronatodistus

TUTUSTUTHAN TURVAOHJEISIIN ENNEN KUIN OSALLISTUT ETNOSOI!-TILAISUUKSIIN. KIITOS HUOMAAVAISUUDESTA!

 • Ethän tule tapahtumiin sairaana
  Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita, jääthän kotiin.
       
 • Pese kädet
  Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta.
       
 • Muista turvaväli
  Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos tapahtumissa kertyy jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin. Istuthan riittävän etäisyyden päässä muista.
   
 • Yski ja aivasta oikein
  Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.
     
 • Etnosoi! suosittelee maskin käyttöä konserteissa

Etnosoi! noudattaa THL:n, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä aluehallintovirastojen linjauksia huolellisesti, jotta konserttikokemus on turvallinen niin esiintyjille, muille työntekijöille kuin myös yleisölle. Tarkemmat ja ajankohtaiset turvallisuustiedot löytyvät kunkin konserttisalin sivuilta. Siltasessa 5.11. järjestettävää avajaisklubia lukuun ottamatta kaikissa konserttisaleissa on istumapaikat.